Looking For Anything Specific?

Nafi Thiam Verspringen / De gouden zevenkamp van Nafi Thiam in beeld! | Atletieknieuws - Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent.

Nafi Thiam Verspringen / De gouden zevenkamp van Nafi Thiam in beeld! | Atletieknieuws - Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent.. Nafi thiam heeft vandaag tijdens de franse kampioenschappen atletiek in zaal in liévin het belgisch indoorrecord verspringen verbeterd. Portrait de nafissatou thiam, étudiante en sciences géographiques à l'ulg bénéficiant du statut d'étudiante sportive, qui vient de battre une nouvelle fois. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. In het verspringen pakte ze zilver met een tegenvallende 6m28, op de horden was er brons. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken.

Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Nafi thiam heeft op de hypomeeting in het oostenrijkse götzis na het hoogspringen ook het verspringen gewonnen. Ze benaderde het belgisch record tot op één centimeter. Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98. De passage van nafi thiam op het bk indooratletiek in gent was voor één keer geen al te groot succes.

Karrewiet: Zilveren medaille voor Nafi | Ketnet
Karrewiet: Zilveren medaille voor Nafi | Ketnet from content.ketnet.be
German engineering charged by belgian top athlete nafi thiam. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. And so perhaps it helps to have the mentality of the reigning world and olympic champion, nafi thiam , who doesn't really. Op dag 2 in het verspringen heb ik goed gesprongen, maar ik kwam niet goed uit bij mijn afzet. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. Bel x sen ⁣ olympic, world, european. Ze benaderde het belgisch record tot op één centimeter. Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent.

Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen.

Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. De jongste tijd maakte ze daar een positieve evolutie mee. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Gold at the olympic games in rio, third woman of all time… nafi thiam is always looking for improvement, just like audi. Al sprong in gent, en meteen ook goed voor haar eerste belgische indoortitel in het verspringen. And so perhaps it helps to have the mentality of the reigning world and olympic champion, nafi thiam , who doesn't really. Olympische spelenolympisch kampioene zevenkamp nafi thiam stelt dat ze niet van plan is om in 2020 aan een meerkamp deel te nemen. Blessed with another successful year and happy to finish it. Ze benaderde het belgisch record tot op één centimeter. Nafi thiam heeft tijdens haar zevenkamp op de décastar in talence het belgisch record in het tot vandaag bedroeg het pr van thiam in het verspringen 6m62, één centimeter minder dus dan het. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en het wk in londen (2017) ook een europese titel schenken.

.zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Portrait de nafissatou thiam, étudiante en sciences géographiques à l'ulg bénéficiant du statut d'étudiante sportive, qui vient de battre une nouvelle fois. Последние твиты от nafi thiam (@thiam_nafi). 'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'.

Hanne Maudens verbetert Belgisch record indoor verspringen ...
Hanne Maudens verbetert Belgisch record indoor verspringen ... from images0.persgroep.net
Nafi thiam heeft op de hypomeeting in het oostenrijkse götzis na het hoogspringen ook het verspringen gewonnen. German engineering charged by belgian top athlete nafi thiam. Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent. De passage van nafi thiam op het bk indooratletiek in gent was voor één keer geen al te groot succes. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98. The epic react 2.0 is here if it's not something to bounce about, i nafi thiam on instagram:

Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport.

Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. Nafi thiam heeft tijdens haar zevenkamp op de décastar in talence het belgisch record in het tot vandaag bedroeg het pr van thiam in het verspringen 6m62, één centimeter minder dus dan het. Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98. Olympische spelenolympisch kampioene zevenkamp nafi thiam stelt dat ze niet van plan is om in 2020 aan een meerkamp deel te nemen. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Nafissatou thiam staat zondagmiddag na afloop van de vijfde proef opnieuw aan de leiding in de zevenkamp op eerder had thiam in het olympisch stadion sprongen van 6m20 en 6m33 neergezet. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. The epic react 2.0 is here if it's not something to bounce about, i nafi thiam on instagram: Ze liep naar het brons op de 60 meter horden en ze won zilver in het verspringen. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken.

Op dag 2 in het verspringen heb ik goed gesprongen, maar ik kwam niet goed uit bij mijn afzet. Nafi thiam staat na vier nummers in de zevenkamp aan de leiding! Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Bel x sen ⁣ olympic, world, european.

Nafi Thiam verbetert twee keer eigen Belgisch record ...
Nafi Thiam verbetert twee keer eigen Belgisch record ... from nl.metrotime.be
Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. .zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek. Portrait de nafissatou thiam, étudiante en sciences géographiques à l'ulg bénéficiant du statut d'étudiante sportive, qui vient de battre une nouvelle fois. Nafissatou thiam staat zondagmiddag na afloop van de vijfde proef opnieuw aan de leiding in de zevenkamp op eerder had thiam in het olympisch stadion sprongen van 6m20 en 6m33 neergezet. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd. Volg nafissatou thiam in actie tijdens de olympische spelen tokyo 2020. Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98. Ze liep naar het brons op de 60 meter horden en ze won zilver in het verspringen.

Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent.

Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd. Nafi thiam staat na vier nummers in de zevenkamp aan de leiding! Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. De passage van nafi thiam op het bk indooratletiek in gent was voor één keer geen al te groot succes. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. Volg nafissatou thiam in actie tijdens de olympische spelen tokyo 2020.

Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent nafi thiam. Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk.

Posting Komentar

0 Komentar